The Soul Antwerp

Modern Vintage Café met Kamers

Antwerpen, gelegen in België, is zonder twijfel de cool-hoofdstad van het land. Jarenlang was de schilderachtige stad een krachtige magneet voor iedereen, van fashion-moguls en clubbezoekers tot kunstliefhebbers en liefhebbers van lekker eten. Antwerpen kan Londen overtreffen met edgy mode, concurreren met Berlijn met avant garde kunst, een rivaal zijn voor Praag in middeleeuwse charme, matchen met Amsterdam's raunchy kant en Parijs uitdagen met trendy eetgelegenheden.
Vind The Soul in de ziel van Antwerps district 't Zuid, de meest trendy wijk van Antwerpen gedurende meer dan een decennium. U vindt hier statige herenhuizen, brede lanen en prachtige pleinen. Kunstliefhebbers zullen de vele kunstgalerijen en musea zoals de FOMU | Fotomuseum en M HKA | Museum voor hedendaagse kunst Antwerpen waarderen. Dankzij de vele drukbezochte cafés en restaurants is 't Zuid ook een zeer populaire nachtbestemming.

Gelegen direct aan de prachtige Marnixplaats met uitzicht op het enorme standbeeld van Neptunus vindt u Soul Cafe. In het café kunt u genieten van een breed scala aan ontbijtkeuzes, koffie in barista-stijl, lunch, aperitief en cocktails.

Het café is ook de receptie van de Soul Studios and Apartments. Ze bieden 8 individueel ingerichte studio's en 3 appartementen in moderne vintage stijl, zowel voor lange en korte termijn verhuur. Voor degenen die niet op zoek zijn naar de standaard hotelkamer, bieden de studio's en appartementen een gastvrije en comfortabele thuis weg van huis.

The Soul Antwerp heet je graag van harte welkom!
Feed The Soul

Datum: 01 nov 2018
Klant: Bob Van Rossum